7 deadly sins make up - Vanity,Pride


Vanity, Pride

Hiúság,büszkeség,kevélység 


Avagy a 7 halálos bűn első alanya.

"Amikor nálunk alacsonyabb sorban élőkkel állunk szemben, azonnal megindul bennünk az összehasonlítás. Ennek legfejletlenebb formája a rabszolgatartás volt, bizonyos embereket eleve tárgyként kezeltünk. Ma is élünk ezzel mindnyájan, amikor valamilyen munkától irtózunk, vagy nem beszélünk tisztelettel kukázó vagy koldus embertársainkkal. Hogyan mosolygunk egyesekre, és hogyan fordulunk el azoktól, akik az utcán segítséget kérnek tőlünk? Az élet minden pillanatában megfigyelhetjük magunkon a kevélység mozzanatait."







A lila szín jelképezi a hiúságot a büszkeséget, így én is ennél a színnél maradtam, nekem nagyon tetszik, remélem nektek is, és már nagyon várom hogy a többit is elkészítsem.

Érdekesnek tartom azt hogy általában nőkkel ábrázolják a 7 főbűnt, ha valaki tudja miért akkor léci írja  le kommentben.

Nektek tetszik a smink?
Mit szóltok a 7 főbűnhöz?

Hamarosan jön a többi kép, megpróbálok kicsit bonyolultabb sminket készíteni, ha már én a ruhában és kiegészítőkben nem tudom visszaadni az érzést.



-Rita

4 megjegyzés:

  1. Ugye ez a 7 főbűn a Bibliával köthető össze, ahol Éva volt az, aki elsőnek bűnbe esett és rávette a férfit, Ádámot, hogy hasonlóképpen tegyen. A középkorban is feszt bűnösnek tüntették fel a nőket, gondolj csak a boszorkányperekre...
    AZ első képen levő ruha egyszerűen gyönyörű...
    a lila szem nagyon üt:)

    VálaszTörlés