7 deadly sins make up - Avarice!


Avarice

Fösvénység 


Avagy a halálos bűn negyedik alanya

A fösvény nemcsak vigyáz a pénzére, hanem óvatosan arra költi csak, amiből neki is haszna származik. Egy közgazdász barátnőm autójában mindig van néhány forint, hogy a kéregetőknek odanyújtsa. Vajon félreteszünk-e vagyonunkból valamit ingyen a szegényeknek? 

Egy másik ismerősöm megunt bútorát fölajánlotta egy nincstelennek. Ámde az nem tudta elszállítatni. Ismerősöm gondoskodott a szállításról is, bár én – a fösvény – azt mondtam, legyen az már az ő gondja. Megszégyenülten figyeltem föl az ő figyelmességére. A jótékonykodásnak hatalmas ereje van, és nem engedi, hogy belesüppedjünk az önérdek mocsarába. Az erényes tettek valóban jók és magasba röpítik a lelket, de a jótékony célú adakozás mégis az anyag spiritualizálásának legnagyszerűbb módja, mivel azt jelképezi, hogy saját lényünkből – azaz képességeinkből adunk másnak.  "

Egyértelmű az aranyszín és a túlzott csillogás fényesség.Hiszen mi is jelképezhetné jobban az anyagiasságot, mohóságot és a kapzsiságot.

Szerintem kifejezetten hordható alkalmi smink született, csak talán egy kicsivel kevesebb fényes elemet kell alkalmazni és máris mehetünk eberek közé.

Nekem elnyeret a tetszésemet, remélem nektek is.-Rita


6 megjegyzés:

 1. A második képen látszódnak meg igazán a színek nagyon jól! Szép színek! Egyet sajnálok csak, hogy nincs olyan kép, ahol nem lefelé, hanem a kamerába nézel bele, hogy jobban látszódjon a szemed.

  VálaszTörlés
 2. what a lovely eye make-up! this look rocks!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen mindenkinek!

  Thanks MC! :)

  VálaszTörlés
 4. Great job! I adore your blog and will definitly be back to read more of your posts. I wish you lots of luck with it.

  All the best,
  Voe.
  _______________________________________
  http://lipstick-and-pearls.blogspot.com

  VálaszTörlés