Nyári smink, és Oriflame Wonder Lash szempillaspirál teszt

Amint ígértem szeretném nektek bemutatni az Oriflame termékeit, ennek az oka az, hogy az áruk és a minőségük igen kedvező, én nagyon gyakran vásárolok tőlük.

De először lássuk a nyári sminket :)

Nyáron senki sem szeret, vastagon kimázolva feszíteni az utcán ennek az oka egyszerű, egészségtelen és még csúnya is ha valaki elkezd közben izzadni és lefolyik a smink.

De ha egy nyár esti partyra invitálnak bennünket akkor viszont elkészíthetünk egy élénkebb sminket.

Ez egy arany és pink színekből elkészített party smink 


Első lépés ként egy erősebb pink színt (ha lehet vizesen) felviszünk a mozgó szemhéjra és erre kerül még egy kevés rózsaszín (másik árnyalat) ha ezt eldogoztuk akkor a belső szemzugba a szemöldök csont ívén végighaladva felvisszük az arany színt, a szemöldök csonton lévő arany színt egy halvány rózsaszínnel vékonyan eldolgozom, így egy narancsos, napsugaras fényes szín jön létre.
Majd az alsó szempilla tövénél először a külső részt pinkkel átfestjük, majd pedig a belső részt a szemzugnál arannyal.Ki festjük a szempillákat, de használhatunk műszempillát is.
Az ajkakra átlátszó vagy rózsaszín szájfény kerül.


A szempilla spirál eredménye











Oriflame Wonder Lash szempillaspirál, intenzív fekete.

"Extra intenzív, drámai hatást nyújtó, fekete szempillaspirál szénpigmentekkel. Optikailag dúsítja, hosszabbítja és göndöríti a pillákat. 8  ml"



Teljes áron 1538 ft,én  kedvezményesen jutottam hozzá (katalógusi kedvezmény, mindenkinek elérhető) 900 ft-ért

Nagyon megdöbbentő pillákat lehet készíteni ezzel a nagyon gumis kefével, nem csomósodik, jól lehet építeni tehát egy hígabb spirál, de viszonylag gyorsan szárad.

Nincs illata, még a megszokott szempilla spirál illata sincs. Talán egy kicsit gyorsan fogy, köszönhetően az állagának.

Mindenkinek ajánlom mert tényleg nagyon szuper :)

És most hagy mutassam meg a kis kedvenckéimet :D

omynomynom 

mézes és csokis (meggyes lekvárral töltve) puszedlik :D

Szerbiában gyártják de itt szegeden a kincses szigetben 100-150 ft volt egy zacskóval :D vagy 7 darabot hozott haza a párom :D meg sem mondom menyit ettem XD mert nagyon ciki de azért azt tanácsolom ti is kóstoljátok meg ha Szerbiában jártok de lehet itt is van valahol 








-Rita

2 megjegyzés: