Egy kérdés!


Csajok, az lenne a kérdésem, hogy szeretnétek e megismerkedni az oriflame termékeivel, ennek oka, hogy én is és anyukám is már évek óta tanácsadó, ami nálam abban merül ki, hogy olcsóbban jutok a termékekhez de én nem házalok velük nem haszon szerzés a célom.

Sok termékem van tőlük, és minták is így van róluk kialakult véleményem, én jobban szeretem mint az avonos termékeket, ha szeretnétek, hogy legyen oriflame-es bejegyzés akkor kérlek azt jelezzétek, hiszen ezzel nektek szeretnék segíteni, hogy érdemes e az adott terméket beszerezni vagy sem.

Amennyiben nagy érdeklődés mutatkozik akkor kisorsolok egy kisebb oriflame teszter csomagot mely alapján eldönthetitek, hogy számotokra milyenek a termékek.

Az oka, hogy előhoztam ezt a témát az az, hogy az általam olvasott blogok egyike sem foglalkozik az oriflame termékeivel, így szeretnék az első lenni, hogy titeket tájékoztathassalak róluk!

-Rita

8 megjegyzés:

  1. Szia! Írj, engem érdekelne...bár kevesebb az Oriflame-es tanácsadó, nehezebben jutok hozzá, ha valami kéne.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Engem érdekelnének az oriflame-es termékek. Jó pár évvel ezelőtt nálunk is volt a családban tanácsadó, akkor használtam is sok terméküket, és szerettem is őket. Nem tudom, hogy mostanában milyen, mi változott. Szép napot, Emma

    VálaszTörlés
  3. Szia :) Engem is érdekelne, bár szoktam venni tőlük termékeket én pont azzal nem vagyok megelégedve, akitől kapom mert mindig akad valami probléma. Vannak nagyon jó termékeik úgyhogy szívesen olvasnám :)

    VálaszTörlés
  4. Csatlakozom, én is szívesen olvasnék a termékekről :)

    VálaszTörlés
  5. Tried Oriflame and I love it!

    VálaszTörlés
  6. Uu, ez nagyon jó ötlet én örülnék neki! :] Most fontolgatom, hogy átváltok Avonról Oriflamre, mert az összes arclemosó szárítja a bőrömet sajnos.. :S Szóval hajrá, abszolút támogatom az ötleted. :]

    VálaszTörlés