Mini vásárlás, és neszeszer mizéria!

Igen tudom, hogy mondtam nem veszek semmit, de a lakk az nem az enyém és nem is most lett véve csak meg szerettem volna mutatni, hogy ezzel festettem ki a körmöm de sehogy sem akart sikerülni a körmömről egy kép sem.
Az alverdés szappant tusoláshoz vettem, mert sokkal olcsóbb és jobb minta tusfürdő sőt a levendulás még nyugtató hatással is rendelkezik, így nagyon hasznos elalvás előtt.
Több illatban van nekem még van egy olíva olajos is, de erre is szükségem volt , ára 300ft.

A másikat egy hete használom és nagyon tetszik, először is maga a fürdés sokkal jobb egy szappannal, nagyon finom az illata, nem habzik úgy mint a  tusfürdő de nagyon kellemes krémes réteget képez a bőrön, ha lemossuk a bőrről akkor először egy kicsit húzódik, de ez néhány perc múlva elmúlik és egy nagyon kellemes szolid illat és baba bőr marad utána.

Ez a babylove sensitive testápoló mandulaolajjal mindössze 300ft (200ml) nem tartalmaz semmiféle káros anyagot, nagy gyorsan szívódik be a bőrbe és nem hagy ragacsos érzést, őszintén olyan baba illata van :D de nagyon tetszik és azt hiszem máskor is meg fogom venni.

Mindkettőt ajánlom, hiszen nem drága dolgokról beszélünk és egy próbát mindenképpen megér :)DE most akkor elmondanám, hogy én miket szoktam magammal vinni a kis neszeszeremben, ha egy hétvégét távol töltök az otthonomtól.

Felesleges dolgokat nem utaztatok, mert nehezebb csak a táska és nagyobb az esély a sérülésre (púder,szemhéjfesték).Csak azokat viszem amikről tudom, hogy szeretem sokszor használtam és jól kombinálható.Amit mindenképpen ajánlok az alapvetően egy alapozó, vagy egy színezett hidratáló krém.
Egy korrektor 
Szemfestéshez való kellékek


Egy olyan paletta amit könnyű kombinálni, nappali és éjszakai smink is könnyen elkészíthető vele.
Ha szükséges akkor kiegészíthetjük egy vagy két kisebb szemhéjpúderrel (nálam fekete)
Szempilla spirál
Szemceruza (fekete)
Szemhéj tus és ecset 
Valamint további ecsetek 


Jelenlegi 2 kedvencem, nyáron egy leheletnyi fényt és csillogást kölcsönöz az arcnak és a bőrnek.Jelenlegi 3 kedvenc ajak szépítőim, gyümölcsös szájfény, Catrice rúzs, és Essence stay with me szájfény :)


Én ennyi mindent szoktam magammal vinni, remélem valakinek tudtam ezzel segíteni :DÉs kis édim által meg kóstolhattam a szivárványt :P (én azt hittem olyan mint az m&m de nem :D)-Rita2 megjegyzés:

  1. Szia!cuki az a kis neszesszer,megkérdezhetem hogy hol vetted?:)

    VálaszTörlés
  2. Szia még régebben volt az avonban, de mostanság is vannak nagyon jó kis neszesszerek, elég tartósak és olcsóak, szerintem nézz körül ott :)

    VálaszTörlés