Zumba!


Ohh nem is tudom elmondani menyire szeretem, már az életem része lett nem tudom elképzelni úgy a napjaimat, hogy nem mehetek zumbázni. Itt szegeden, találtam meg a tökéletes oktatót, tökéletes zenékkel és tökéletes időpontokban.

folytatás...


Már több mint egy éve otthon kezdtem dvd-re táncikálni, már az elején nagyon tetszett ez a latinos műfaj, előtte soha nem táncoltam, így mondhatom elsőre is igen könnyűnek bizonyultak a lépések.

De sajnos az otthoni ugra-bugrálásnak az lett a vége, hogy meguntam és már egyre többet halogattam, míg tavaly decemberben rátalálta az edzőteremre ahol imádok zumbázni, gyakran vannak új koreográfiák így nem válik unalmassá, heti 4 alkalommal megyek zumbázni 1x pedig wellboxra (ami szintén a kedvencem lett).

Igazán jó kis zsírégető mozgás forma egy alkalommal ha minden beleadva végezzük a lépéseket akár 600 kcal is eltudunk égetni. Ami magunk közt szólva nem rossz dolog :)

A lényeg hogy nekem sikerült vele kb 7 kilót fogyni és közben jól éreztem magam.
Mindenkinek ajánlom hiszen ha végigcsinálod nem csak vékonyabb, formásabb de sokkal vidámabb leszel a zumba olyan mint egy energia löket  ha elkezdted nincs megállás...:D

Egy kis ízelítő a zumbából:

3 megjegyzés:

  1. héé ez dejóó:) hol csinálod szegeden?:))

    VálaszTörlés
  2. A Fitworld-ben, szerintem ez a legjobb hely, egy próbát megér:)

    VálaszTörlés
  3. szia! Én is Zumbázok már köbö 1 hónapja, pontosabban a falusi sportnap óta. Nagyon szeretem, imádom. Nagyon jó kis latinos számok vannak. csak a neten nem találom ugyanazokat a számokat sehol. a salsa-ról már nem is beszélve. Én amúgy a Fáklya klubhelyiségbe járok.

    VálaszTörlés