Tél típusú nők!

Azért ezzel kezdem mert én is közéjük tartozom.
Amennyiben még soha nem foglalkoztál ezzel akkor ez egy nagyon jó alkalom, hogy megtudd hová is tartozol.

A  tél nő, hideg hűvös, porcelán bőr és ébenfekete haj jellemzi.
Legjobb példa Hófehérke.
Lebarnulni nem tud, csak lepirulni.

Amiket bátran kenhetsz:

Hófehér, szürkés és sárgás bézs, szürke és fekete minden kivitelben, feketésbarna, sötétkék, égszínkék, türkizkék, kobaltkék, hideg pasztellzöld, smaragd, turmalin, hideg citrom (csak bátraknak!), überpink, mályvaszínek és lilák közül csakis hideg árnyalatok.

Szemedre:


Ajkadra:


Amiket messze kerülj el:


Arany, földszínek, narancs, meleg zöldek, meleg sárgák. Brr!
Tél típusú nők:







Ha tél típusba tartozunk nagyon ügyeljünk arra, hogy ne tűnjünk túlsminkeltnek, mert a világos bőr és a sötét haj egy nagyon erős kontrasztot képez, amit szerintem senki sem szeretne egy eltúlzott sminkel elrontani.
A világos bőrön minden  hiba sokkal jobban látszódik, így a tökéletes alapozás a legfontosabb ha sminket készítünk.Itt él leginkább az az elv, hogy ha szem hangsúlyos akkor az ajkakra egy leheletnyi fény kerüljön és ez fordítva is igaz ha egy erősebb rúzst viszünk fel akkor, csak húzzuk ki a szemünket és fessük ki a pilláinkat.
Ha  pirosítót használunk, akkor a jeges rózsaszín és fukszia valamint a pink árnyalatok közül válasszunk.

Öltözködés:

A tél típusú nőknek az élénk hideg színek állnak a legjobban, a szögletes karakteres ruhadarabok rajtuk mutatnak a legjobban, itt is mint a sminkeknél az arany, barna, és sárgás meleg színeket javasolt kerülni.
Bátran vegyél fel pink, türkiz, neon zöld ruhákat kiegészítőket.De akár körmeidet is kiemelheted ezekkel a vad színekkel, vagy ékszereiden is megmutathatod azokat a színeket amik neked legjobban állnak, és kihangsúlyozzák az egyéniségedet.

Remélem tudtam segíteni azoknak akik eddig nem tudták, vagy ha tudták akkor felelevenítettem bennük azt, hogy a tél típusba tartoznak.

Hamarosan jönnek a többi típusok is.


Te melyik típusba tartozol?
Megszoktad fontolni, vásárlás során, hogy ez a szín hozzád tartozik e?
Melyek azok a színek amik nagyon előnyösek neked, mind smink és ruha téren is?

-Rita


2 megjegyzés:

  1. Én szerintem az ősz típusba tartozom, és vásárlásnál azért megfontolom a színeket:) Imádom az élénk színeket, de sajna nem mind áll jól nekem :( De öltözködésben, és sminkben nagyon szeretem a kéket, lilát, barnát.. persze csak mértékkel:) Jó, hogy írtál erről a témáról, jó volt utána nézegetni, hogy mi jöhet szóba és mi nem!! :))

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem én is a tél típusba tartozom, bár kicsit nehéz volt behatárolnom, mert barna haj, barna szem inkább az őszre jellemző, de pont az ősz színei állnak nekem nagyon rosszul. Igyekszem mindig figyelni, hogy milyen színeket választok. :)

    VálaszTörlés