Oriflame haul!


Már több mint egy hete megrendeltem, ezt a néhány terméket, igen lassan jutott el hozzám,nem tudom ti tudjátok -e de bezárt  már régebben az Oriflame szegedi központja ami egy nagyon tetszetős üzlet volt.
De most van helyette 2, sajnos a rosszabbat választottam.
Egy kis garázskapus vasajtós berácsozott, alig megtalálható két négyzetméteres valami, mert hogy én ezt nem nevezném Oriflame cnternek, és a tulajdonos és egyben a kiszolgáló egy igazán unszimpatikus hölgy volt, és még most szépen fejeztem ki magam.

Egyébként nem is csak az üzlettel volt a gond, hanem a hölgyeménnyel a stílusa, és az hogy egy ilyen cégnek egyik dolgozója nekem egy kockás fecnire írja rá, hogy átvette tőlem a pénzt, undorító, és egyébként azt mondta, hogy legyek hálás mert ő kifizeti a csekkemet, nah de álljon meg a menet régebben is kifizették normális számlát kaptam és nem volt nézeteltérésem, és a számla kifizetésről annyit, hogy még mindig nincs befizetve.

De legalább tudom legközelebb nem ide jövök és kész, de lehet csak nekem vannak ilyen tapasztalataim ezzel az impozáns kis üzlettel.

Na de térjünk is a lényegre.

Vásároltam több mindent, de ezeket az archoz, alapozáshoz való dolgokat egyben szeretném bemutatni.


Az Oriflame Giordani Gold Mineral Therapy alapozóját választottam porcelain árnyalatban.
Péntek délelőtt kaptam kézhez a csomagot.

"A revitalizáló hatású, tengeri ásványi anyagokkal gazdagított pazar alapozó ragyogóbbá teszi a bőr tónusát akkor is, amikor viseli, és akkor is, amikor már nem. Az Oriflame első alapozója, amely intenzíven ápolja az arc bőrét. 30  ml  "

Az alapozó kedvezmények és akciók nélkül katalógus áron 4000 ft, de nekem tagként és az újságban lévő akció miatt mindössze 1600 ft volt.
Úgy gondolom ez igazán olcsó ár ahhoz amit nyújtani tud.

Pénteken amikor haza értem kipróbáltam.
Nagyon finom krémes, picit olajos könnyen eldolgozható, semleges illatú (ami nálam fontos) alapozó.
Praktikus pumpás kiszerelés amivel könnyű szabályozni a menyiséget.
Üveg üvege van ami picit alattomos dolog, hiszen volt már rá példa, hogy elejtettem valamit, 
de vigyázni fogok.

Nagyon tartós, felvitel után először fényes hatást kelt, de egy kis idő után puderes lesz de nem teljesen matt.

Felvitel után, ami körülbelül 1-2 óra tájékában volt elfelejtettem, hogy van rajtam alapozó, mert otthon nem szoktam viselni, csak este jutott eszembe amikor már úton voltam az edzésre, féltem hogy az egész majd le fog folyni és majd úgy nézek ki mint egy idióta.

De nem így lett, az alapozó, még akkor is amikor csöpögött rólam a víz fent maradt, és olyan volt mintha egy vékony olajos réteg lenne a bőrömön ez nem azt jelenti, hogy fénylett vagy valami hasonló, csak lepergette a vizet és nem hagyta hogy feloldódjon és le folyjon.A képek vaku nélkül természetes (borús) fénynél készültek.

Ez az alapozó, ha továbbra is ilyen jól szuperál és nem látok semmiféle negetívumot akkor talán nyáron is igazán tökéletes lehet, mert nem fog a nagy melegben lefolyni.

Hosszabb használat után, fogok még róla írni.


Oriflame Beauty Conceal Kit, korrektorkészlet.

Akció nélkül 1200 ft, de kedvezménnyel és akcióval 700 ft volt.

Már régóta szerettem volna, de soha sem volt akciós vagy éppen elfelejtetem, de végre megvettem és elkel hogy mondjam nagyon jó.

A felső sötétebb bézs rész egy korrektor, amit én nem használok, mert nagyon sötét.

A zöld rész a piros foltok,pattanások eltüntetésére használhatók, teafa olajat tartalmaz ami gyulladás csökkentő.

És a kedvencem a sárga rész elkendőzi a sötét foltokat, a szem alatti karikákat.

És ez így igaz, nagyon jól fed, csak egy picit beleül a mélyebb ráncokba vonalakba, de ezt még kitapasztalom A korrektort alapozós bőrfelületre vittem fel, vaku nélkül készültek a képek.


Alapozó ecset 

1500 ft körül van az ára

Már régóta szerettem volna beszerezni és most végre alkalmam volt 

Nagyon dús a szőre, szintetikus könnyen tisztítható, műanyag nyél nálam előny.
Eddig egy szőr sem hullott kis.
Finom puhák a szálak, nem kell sok alapozó a szintetikus szőr előnye a természetessel szembe, hogy még az képes magába szívni valamennyi alapozót ez egy csöppetsem.


-Rita
5 megjegyzés:

 1. De jó, hogy megtaláltam ezt a bejegyzésed:) Én alapozó-mániás vagyok, mindig a jobbat, vagy a legjobbat keresem:)) Régóta szemezgetek ezzel az alapozóval, de most végre meg is rendelem :)) Köszi :)

  VálaszTörlés
 2. örülök neki én már jó ideje használom, nagyon szeretem tartós, jól fed de nem maszk szerű, és azóta sem okozott semmiféle problémát se pattanás se mitesszer tehát tökéletes

  VálaszTörlés
 3. Jujj, olyan Oriflames alapozót kitől lehet rendelni ilyen jó áron, aki ráadásul pesti, és átvehetném ott is tőle? :$

  VálaszTörlés
 4. Én is szemezgetek ezzel az alapozóval,de engem az is érdekelne,hogy az én vegyes típusú arcomon megállná-e a helyét.

  VálaszTörlés
 5. Én is szemezgetek ezzel az alapozóval,de engem az is érdekelne,hogy az én vegyes típusú arcomon megállná-e a helyét.

  VálaszTörlés