I love LUSH!


Minden menyiségben Lush! Válts te is zöldre, használj te is olyan kényeztető kencéket amik kényeztetik a tested és a lelked, a legtöbb termékük natúr és organikus nem tesztelnek állatokon és iszonyatosan jó finom az illatuk.Most pedig az általam használt és tesztelt Lush termékekről mondok egy kis véleményt és tanácsot, hogy segítségedre legyek ha te is Lush rajongó vagy vagy csak most ismerkedsz vele.

Lássuk akkor:



Legelsők között: 

Honey I washed the kids ami csodálatos édes mézes illatával mindenkit rabul ejt.Bársonyos puha bőrt varázsol. Számomra pozitív.

Porridge a zabpehely a narancs és az égetett cukor illatával, csudijóóó, én arc, popsi és comb radírozására használtam.Nagy kedvenc és nagyon sokáig elég.

Angels on bare skins a tökéletes arcradír, illata leginkább gyógynövény és levendula, ezért én nem mondanám jó illatúnak maximum molyirtónak tökjó, de!!! a lényeg az, hogy ez valami mesés apró szemcsék gyengéden tisztítják az arcot míg az agyag tartalma a felesleges zsírt és fagyút eltüntetik a bőrről.Gyengéden kell alkalmazni heti néhány alkalommal és bársonyos tiszta bőrt kapunk.Imádom :)



Ez az a 3 termék amit nyugodt szível tudok ajánlani mert már másoknak is bevált.

Térj be te is egy Lush üzletbe és nem fogsz üres kézzel távozni, legtöbb vásárláshoz ajándékot is adnak, és hatalmas akciók is várnak az üzletekben...Jó lenne ha szegeden is lenne egy, biztosan heti szinten lennék vendég :D

-Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése