Az ősz típusú nők!

Az ősz típusú nők  a vörös démonok, fehér őrük rózsaszín árnyalatú, hajuk vörös, vagy barna, szemük színe változó de a pupillájukat egy halvány barna rész övezi.

Amit bátran kenhetsz:

Krémszín, karamell, homokszín, mogyoró, kávé, mahagóni, csoki, óceánkék, mély zöldeskék, türkiz, üvegzöld, olíva, khaki, piszkoszöld, élénk barack, réz, lazacszín, narancs, narancsvörös, paradicsompiros, rézvörös, korall, arany minden mennyiségben, mustárszín, kukoricasárga, sütőtökszín.

Szemedre:


Ajkadra:


Amit messze kerül el:


Fekete, szürke, burgundi, lila,pink.

Ősz típusú nők:





Az ősz típusú nők, a meleg tónusú színeket alkalmazzák sminkelés közben semmi esetre sem a hideg, fémes árnyalatokat, a rúzs színe mindig sötét egy kevés arany beütéssel, harmonizáljon a körmökhöz.A pirosító a pink és rózsaszín kivételével minden lehet legjobban a bronzos arany csillogásúak azok amik kiemelik a bőröd és a hajad színét.

Öltözködés:

Az afrikai stílusú szolid ékszerek, kiegészítők állnak a legjobban, elefánt csont színű fülbevalók, bőr és fa karkötők, a nagy természetes anyagú táskák illenek hozzád.Ruháid színe csontszín, smaragdzöld, réz, olíva, sötét bézs, barna ezek a színek harmonizálnak a típusod jegyeivel.

Te melyik típusba tartozol?
Megszoktad fontolni, vásárlás során, hogy ez a szín hozzád tartozik e?
Melyek azok a színek amik nagyon előnyösek neked, mind smink és ruha téren is?



-Rita

1 megjegyzés:

  1. a szem és hajszín(barna)alapján a nyár típusba msorolnám magam, de viszont a bőröm nagyon fehér :D nagyon hamar leég ,és utána barnul be :D

    VálaszTörlés