2011 Tavaszi/nyári haj trend!

Fonásra felkészülni, a gyermekkorunkban divatos copfok ismét a kifutókon vannak, a legnagyobb divatházak rukkoltak elő szebbnél szebb frizurákkal. A kilógó tincsek, laza fonás, egy kis extrémitás mind mind az idei év hajviseletét tükrözik.



Akkor lássunk néhány frizurát, és hajápolási tippet:



A legfontosabb, hogy nem csak külsőleg hanem belsőleg is fontos ügyelni magunkra, a hajunk állapota tükrözi testünk belső helyzetét, amit ha időben észlelünk és teszünk ellene akkor nem kell drága pakolásokat, és hasonló kencéket vég nélkül a fejünkre kenni. Hiszen a mai modern világban minden teli van a szervezetünkre káros anyagokkal.

Ezért én már több mint egy éve megpróbálom kiiktatni azokat az anyagokat amelyeket nem kennék a bőrömre.

A legfontosabb teendőnk hajunk egészséges ápolásához:

2,5-3 liter víz, ez minden nap az egyik legfontosabb dolog amit a szervezetünk normál működéséhez magunkhoz kell venni




Sok sok gyümölcs és zöldség elengedhetetlen a szép hajért, és bőrért.




Egy természetes sampon és balzsam kiválasztása amely nem tartalmaz egészségre káros anyagokat.


Én az Alverde barackos samponját és balzsamját használom, nekem bevált nagyon puha és fényes lesz a hajam, kb 4 nap után kezd el zsírosodni.

Ricinus olaj, nagy kedvenc és nagyon olcsó 1dl kb 150 ft, és néhány evőkanál tojással kikeverve elegendő egy pakoláshoz, amit legjobb hetente ismételni.


Fejbőr masszás, igazán vérpezsdítő, ami nagyon jót tesz a hajhagymáknak és elősegíti a gyorsabb növekedést , minden nap áldozunk néhány percet erre a műveletre és nem marad el a siker.

Olyan hajgumit válaszunk amin nincs fém kapocs, ami a hajat megtöri, soha ne szorítsuk túl a hajgumit, és lehetőség szerint ne használjuk egész nap.

Ez a néhány tipp amit most megosztottam veletek nekem a hétköznapi rutinomba be van illesztve már nem felejtem el a masszázst és a heti egy pakolást, ha hozzászoksz és nem felejted el neked is meghozza a gyümölcsét a sok gondoskodás.

-Rita



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése